8 és 13 hüvelykes Galaxy Foldon dolgozik a Samsung

Az elmúlt napokban kiderült, hogy súlyos hibákkal küzdenek a Galaxy Fold mobilok, ebből adódóan a Samsung el is halasztotta a start időpontját, ettől függetlenül persze nem állnak le a fejlesztéssel, további két hasonló eszközön is dolgoznak.


Annak ellenére, hogy a Samsung több évig fejlesztette és tesztelte a Galaxy Fold-ot az elmúlt időszakban kiderült, hogy mégsem lett tökéletes a telefon. Szerencsére még mielőtt kereskedelmi forgalomba került napvilágot láttak a kijelzővel kapcsolatos hibák, így sikerült nekik elkerülni egy kellemetlen folyamatot. Ez azonban nem akadálya annak, hogy a Galaxy Fold-hoz hasonló mobilokon dolgozzanak. Már korábban is lehetett hallani, hogy kettő hajlítható mobilt is fejleszt a dél-koreai cég, melyekről most újabb információk láttak napvilágot.

A nashvillechatterclass szerint egy 8 és egy 13 hüvelykes hajlítható telefonon dolgozik jelenleg a Samsung és mindkét eszközt két helyen és két irányba is tudjuk majd hajlítani. A szükséges szabadalmakat egyébként már tavaly benyújtotta a vállalat és ha minden jól megy még ebben az évben bemutatják a két újdonságot.