85 nap alatt 10 millió fogyott a Huawei P30 szériából

A mostanában történtek ellenére egész jól fogy a Huawei P30 szériája, olyannyira, hogy még a P20 termékcsalád eladási mutatóit is sikerült neki túlszárnyalnia.


Bár még nem tudjuk, hogy végül mi lesz a Huawei-el és az Android rendszerrel, de azért úgy tűnik, hogy ettől függetlenül egész jól fogy a Huawei P30 széria, még annak ellenére is, hogy korábban csökkenő eladásokról lehetett hallani. Erről árulkodik a egy Huawei által a napokban közzétett statisztika is, melyből megtudtuk, hogy a P30 szériából 85 nap alatt 10 millió készüléket értékesítettek. Ugyan a tavalyi P20 sorozat is nagyon jól fogyott, de a P30-nak három hónappal kevesebb idő kellett, hogy elérje a 10 milliós eladási számot.

Mindezek mellett megtudtuk azt is, hogy a Huawei P30 Pro megkapta a European Hardware Awards 2019-es legjobb telefon díját s. Több mint 100 technikai szakértő választotta az év legjobb készülékének a P30 Pro-t, akik a SuperSpectrum és SuperZoom kamera technológiáit jelentős újításként ismerték el.

A Huawei emellett bejelentette azt is, hogy ebben az évben eddig több mint 100 millió olyan eszközt szállított le melyek a SuperCharge technológiát használják. Tehát ez alatt az okostelefonoktól kezdve a külső akkumulátoron át az autós és hálózati töltőket kell értenünk. Ha pedig ez nem lenne elég elárulták azt is, hogy a Huawei Watch GT újabb eladási rekordot döntött meg, mivel az októberi bevezetése óta 2 millió darabot értékesítettek belőle, így ez lett a legnépszerűbb Huawei okosóra a piacon.

FORRÁShuaweicentral
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.