90 Hz-es kijelzővel érkezhet a Huawei Mate 30 Pro

A Huawei Mate 30 Pro hardverspecifikációit már egy ideje ismerjük, de ettől függetlenül még érhetnek minket meglepetések az ősszel esedékes bemutató során, most egy újabb információ szivárgott ki a csúcsmobilról, amit eddig nem tudtunk.


Mint tudjuk a Mate 30 Pro már Kirin 985 lapkával fog érkezni, hátlapján pedig a Huawei P30 Pro-hoz hasonlóan négy kamerát fogunk találni. Más forrásból származó információk alapján a benne lévő 4200 mAh-s akkumulátort 55 W-os gyorstöltéssel táplálhatjuk majd, ami igazán jónak mondható. Továbbá a Mate 30-al a Huawei átmenetileg szakít a szenzorszigetes előlapi kamerával és egy kameralyuk ad majd helyet az előlapon lévő (állítólagos) két szenzornak.Ha minden igaz akkor csakúgy mint a P30 Pro a Mate 30 Pro kamerái is 5x optikai és 50x digitális zoomra lesznek képesek. A készülék megjelenítője ezúttal is elég méretes lesz, a szóbeszéd szerint 6,71 hüvelykes AMOLED panellal debütál majd a Mate 30 Pro, és ennek kapcsán most egy újabb pletyka is szárnyra kapott, eszerint a OnePlus 7 Pro-hoz hasonlóan a Mate 30 kijelzője is 90 Hz-es képfrissítéssel fog rendelkezni.

Az eddigiek alapján újabb renderképek is érkeztek a Mate 30 Pro-hoz, bár azt kell mondjam, hogy ezek a fotók azért elég kezdetlegesek. Az alkotáson jól láthatóak a Mate széria jellemzői, a kép készítője szerint a hátlapon lévő negyedik modul a Mate 20 Pro-nál lévő kamerasziget növelését követően a már meglévő három kamera alatt kap majd helyet. Azt azért még ilyen távlatban nehéz lenne eldönteni, hogy valóban így lesz-e, a bemutató októberben fog lezajlani, de addig biztosan rengeteget hallunk még a Mate 30 Pro-ról és a Mate 30-ról is.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.