Ocsmány kameradudorral jöhet az egyik idei iPhone

Ugyan az idei iPhone modellek debütálásáig azért még van pár hónapunk, de ettől függetlenül már jó ideje tart a fejlesztés, ebből adódóan pedig elkerülhetetlen, hogy kiszivárogjanak információk vagy képek az újdonságokról, jelen esetben az utóbbiról van szó és eléggé meglepődtünk a látottakon.


Már korábban is bukkantak fel renderképek az Apple érkezőfélben lévő első három kamerás mobiljáról, de akkor nem igazán tulajdonítottunk jelentőséget neki, mivel a hátlapon lévő három modul elhelyezése elég mókás volt. Most azonban úgy néz ki, hogy valóban ez a megoldás lehet a befutó. Ugyan a forrás (Steve H.McFly @OnLeaks) megerősíti, hogy egy prototípus látható az általa megosztott képen, de ez nem zárja ki azt, hogy a kamerák így helyezkednek majd el:

A fentiek alapján a kamerák háromszög alakban lesznek a hátlapon, amivel még talán a legtöbben kiegyeznénk, viszont egy elég vaskos kameraszigetben lehetnek, ami már véleményem szerint nem egy szép látvány. Azt még nem tudjuk, hogy ez miképp javítaná az iPhone-ok képminőségét, bár ezzel eddig sem igazán volt gond.

A konkurens cégek elég sok új fejlesztéssel előálltak az elmúlt hónapok során, amire inkább ezen a fronton kellene az Apple-nek is erősíteni. A napokban felröppent az a hír, hogy az idei iPhone modellek is támogathatják a vezeték nélküli töltést, amivel akár AirPod-ot is tölthetünk ha a telefonra helyezzük. Az elkövetkezendő hónapokban biztosan rengeteg infót hallunk majd, reméljük szeptemberig átgondolják ezt a kamerás dolgot.

forrás: twitter

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.