Egy jelentős partnerét veszíthette el a OnePlus

oneplus-mclaren-cover

Nem szeretnénk az ördögöt a falra festeni, de nagyon úgy néz ki, hogy idén nem kap McLaren Edition-t a OnePlus 8 széria.


A OnePlus és a McLaren már több mint két éve lépett partnerkapcsolatra egymással. Ennek köszönhetően érkezett meg 2018 decemberében a OnePlus 6T McLaren Edition, majd közel egy évvel később a OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition is bemutatták. Valószínűleg ez a két telefon hazánkban nem volt túl népszerű és ez nem csak az igen korlátozott példányszámnak hanem az árának is köszönhető volt. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy idén már nem érkezik OnePlus mobil McLaren logóval ellátva, sőt az sincs kizárva, hogy a következő években sem fog.

Az ok az, hogy a OnePlus már nem szerepel a McLaren partnerei között. Mint tudjuk a McLaren a Forma 1-ből is rendesen kiveszi a részét és a OnePlus-t az idei szezonra már nem tüntették fel a partnereik között. Egész pontosan csak március 29-ig voltak a listán, ezt követően törölték őket onnan. Ebből adódóan azt is feltételezhetjük, hogy a partnerkapcsolat is megszakadt a két cég között. Megerősítést viszont még nem kaptunk egyik fél részéről sem, valószínűleg már erre sem kell sokat várnunk.

FORRÁSgizchina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.