Kiderült mikor lesz az Oppo Find X3 széria bemutatója

Az Oppo bejelentette, hogy mikor lesz a Find X3 sorozat bemutatója, ami a most napvilágot látott információ alapján közelebb van, mint gondolnánk.

Egy ideje már folyamatosan érkeztek pletykák az Oppo Find X3 sorozattal kapcsolatban. Ha igazak a hírek, akkor hasonlóan az előző generációhoz most is több modellt számlál majd a termékcsalád. Annak ellenére, hogy az első szériában csak egy telefon kapott helyet, a második generáció már két készülékkel debütált, majd pár hónappal később az Oppo Find X2 és Find X2 Pro mellé érkezett a Find X2 Neo is. A Find X3 modellek közül a Pro variánsról az elmúlt hónapokban elég sok információ kiszivárgott. Sőt, még promóciós képeken is feltűnt a készülék, amiken egy elég szokatlannak mondható kialakítású hátlapi kamerarendszerrel láthattuk a mobilt.

oppo-find-x3-start

Az Oppo Find X3 sorozat megjelenésével kapcsolatban egészen idáig semmi információt nem tudtunk, de a napokban a gyártó kiküldte a sajtómeghívókat az eseményre. Ennek köszönhetően megtudtuk, hogy március 11-én esedékes az Oppo Find X3 telefonok bemutatója.

kiszivárgott információk alapján az Oppo Find X3 Pro Snapdragon 888 processzorral fog debütálni. Az eszköz megjelenítője 6,7 hüvelykes QHD+ felbontású Super AMOLED panel lesz, 10 és 120 Hz közötti képfrissítéssel. Ezen kívül még a kamerákkal kapcsolatban lehetett hallani, hogy egy Sony IMX766 szenzor már biztosan lesz a hátlapon. A bemutató tehát a jövőhéten esedékes, de az elkövetkezendő pár napban biztosan hallunk még az Oppo Find X3 sorozatról. A fent látható intro videó is a tegnapi napon szivárgott ki, de valószínűleg ez is csak egy a várható szivárgások közül.

Ez is érdekelhet:

Mate X2: ék alakú dizájnt kapott a Huawei legújabb mobilja

Leszerepelt a kamerateszten a Galaxy S21 Ultra

Támadnak a TikTok klónok