Jövőre új olcsóbb Apple Vision Pro érkezhet

Forrás: Google

Egy olcsóbb Vision Pro-n dolgozik az Apple?

 

Az eddigi Vision Pro-nál egy olcsóbb verziót fejleszthet az Apple. A kisebb árcédulától valószínűleg azt várják, hogy jobban fogyjon, az eddigiek alapján ugyanis a Februárban megjelent terméket nem nagyon viszik, mint a cukrot, az Apple örül ha 500.000 darabot eladnak belőle. 

Fontos kiemelni, hogy az ára miatt sem való mindenkinek, ahogy egy közép-felső kategóriás MacBook Pro sem való mindenkinek.

Ide kattintva felbukkan a Vision Pro

 

Vision (Pro)?

Ahhoz, hogy az Apple Vision olcsóbb legyen, valószínűleg egy kevésbé erős processzort és olcsóbb anyagokat fognak használni, például alumínium és üveg helyett más, megfizethetőbb alternatívákat.

Emellett kihagyhatnak néhány kevésbé fontos funkciót, mint például az EyeSight kijelzőt, ami a felhasználó szemeit mutatná a headset külső oldalán. Az is felmerült, hogy a kedvezőbb árú változat nagyobb, de alacsonyabb felbontású kijelzőt kaphat.

Az Apple Vision termékcsapata most kifejezetten arra koncentrál, hogy ezt az olcsóbb verziót megalkossák, mert a Vision Pro magas ára és kényelmi problémái miatt nem tudott mindenkit megnyerni.

A céljuk egy olyan eszköz, ami szélesebb közönséghez szól, de még mindig izgalmas térbeli számítástechnikai élményt nyújt.

Gurman szerint az Apple már a Vision Pro második generációján is dolgozik, amit 2026-ra terveznek. Az új verzió legnagyobb újítása egy gyorsabb processzor lesz, bár más nagy változásokra nem nagyon lehet számítani. Ezen kívül az Apple egy okosszemüveg-projektet is fejleszt a Vision és Vision Pro mellett.

 

Még olvasnivaló:

Hol marad az Apple okosgyűrűje?

Apple M4 iPad Pro VS Samsung Galaxy Tab S10?

Az Apple TV+ megérkezik az Amazon Prime-ra is!

Egyre többért kapunk egyre kevesebbet az Appletől?