A DisplayMate szerint, ennek az okostelefonnak van a legszebb kijelzője jelenleg

iphone

Amikor új csúcs okostelefon érkezik a piacra, rendszerint rangsorolják a készülékeket, különböző specifikációk szerint. Most egy oldal azt írta meg, hogy jelenleg melyik okostelefon rendelkezik a legjobb kijelzővel.

crypto50

A DisplayMate egy olyan oldal, ahol az okostelefonok kijelzőjét veszik górcső alá és végeznek el mindenféle tesztet. Ezen a teszten jártak a legújabb iPhone 13-as sorozat tagjai, ami szerint jelenleg a legjobb kijelzővel az iPhone 13 Pro Max rendelkezik.

Az újdonság egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super Retina XDR OLED kijelzőt kapott meg, ami HDR10 támogatással és 1200 nit maximális fényerővel rendelkezik. Ez a termék megkapta az A+ minősítést az oldaltól, így a legjobb okostelefonok közé került be, ezen a téren is.

A termék emellett még olyan specifikációkkal rendelkezik, mint az eddigi legerősebb processzor az Apple A15 Bionic chip. A RAM méret 6 GB, ami mellé kiviteltől függően társulhat 128 GB, 256 GB, 512 GB vagy 1 TB fix tárhely. Összesen 4 db 12 MP-es kamera található meg a készüléken. A mobiltelefon egy 4352 mAh-es akkumulátorral rendelkezik, amit 27W-al lehet feltölteni vezetékesen, vezeték nélkül pedig a Magsafe gyári töltővel 15W-al.

Az biztos, hogy aki az adott készüléket szeretné megvásárolni annak, jó mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a legkisebb kiadás is 464.999 Ft-ba kerül, ami egy okostelefonért nagyon soknak tűnik.


Forrás