A héten érkezik az iQOO 120W-os FlashCharge-al tölthető mobilja

iqoo-cover

Nagyon úgy néz ki, hogy a Vivo hamarosan előáll egy olyan mobillal ami a hónap közepén bemutatott 120W-os FlashCharge technológiát tudhatja magáénak.

A Vivo a hónap közepén jelentette be a 120W-os FlashCharge technológiát, aminél ugyan már most van gyorsabb megoldás is, mégpedig amit az Oppo jelentette be szinte ugyan azon a napon. Annak ellenére, hogy a Vivo-nak sikerült beelőznie a rivális Oppo-t a FlashCharge bemutatásával azért annyira nem lehet őszinte az örömük. A konkurencia ugyanis egy leheletnyivel gyorsabb megoldást leplezett le.

iqoo-120w-1

Egy most kiszivárgott poszter alapján úgy tűnik, hogy a Vivo ezúttal is szeretne első lenni. Erről egy a napokban nyilvánosságra került poszter árulkodik. Ami szerint július 31-től az augusztus 3-is terjedő időszakban terveznek valamit bemutatni ami támogatni fogja a hónap közepén bejelentett 120W-os FlashCharge töltést.

iqoo-120-w-2

Az most még nem világos, hogy egy piacra kész termékről vagy egy prototípusról lesz szó. Mivel az előző csatát a Vivo elveszítette ezért arra tippelnének, hogy egy piacra kész termék lesz, de azon sem lepődnénk meg ha egy prototípust mutatnának csak be.