A Huawei hivatalosan is elkezdett használt mobiltelefonokat árulni

huawei

A Huawei pár napja Kínában használt készülékeket is árusít nagyon jó áron. Mutatjuk a részleteket a kezdeményezésről.

A kínai cég nem áll túl jól készletileg az okostelefonok terén, így arra jutottak, hogy a használt, de jó állapotú készülékeket újra forgalomba bocsájtják, így raktárkészleteket tud generálni magának, amellett, hogy olcsón kínál csúcskészülékeket. Azt is hozzátehetjük, hogy ez környezetvédelmi szempontból sem hátrányos, hiszen nem egyből a kukába mennek a készülékek, hanem felújítják őket és így nem keletkezik elektronikai hulladék.

A Huawei a hivatalosan kínai weboldalán kezdte el forgalmazni a készülékeket, amik az új készülékekhez képest jóval kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. Emellett a Huawei minden készüléket kivizsgál, új akkumulátorral szerel fel és további egy évig garanciát is vállal az adott készülékekre.

huawei

Összesen hat modell szerezhető be ilyen formában a cégtől: Huawei Mate 30 Pro 5G, Huawei Mate 40 5G, Huawei P30, Huawei P30 Pro , Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro. Ami jelenleg is elérhető az a Huawei Mate 30 Pro 5G 8GB/128GB és 8GB/256GB-os változatban. Ez mutatja a népszerűséget, hiszen jelenleg is kifogytak a készletekből. A készülékek árai jüan-ban vannak feltüntetve a fentebbi képen.


Forrás