A Huawei tovább savazza az Apple-t az új iPhone-ok miatt

írta: odinsann

A Huawei mostanában elég erősen kritizálja más gyártók frissen bemutatott készülékeit, ezúttal az Apple újdonságai voltak soron.


A Galaxy Note 9 bemutatója után Twitter oldalán tett közzé egy bejegyzést a Huawei, a kép alatt pedig azt olvashattuk, hogy a Huawei P20 igazi előrelépés volt az elődjeihez képest. Azt ugye tudjuk, hogy a Note 9 az új S-Pen-en kívül nem igazán hozott semmi újdonságot a frissebb hardverek kivételével.

A tegnapi Apple Keynote után most a cupertinoi céget is megkörnyékezte a Huawei, elsőként a Twitter oldalán tett közzé egy bejegyzést a kínai cég, a 10 másodperces videóban. A képkockák feletti sorban pedig arra utalnak, hogy a tegnap bemutatott iPhone Xs, Xs Max és Xr semmi újat nem hozott és nézzük meg a Mate 20 széria  londoni bemutatóját 2018. 10. 18-án. Ugyan nem említik meg sehol azt, hogy Apple és iPhone, de egyértelmű ezúttal is a trollkodás, mert hát valljuk be forradalmi újítást tényleg nem hoztak az almás cég készülékei, csak hardveres frissítésen estek át.

A Huawei a Facebookon sem kíméli az Apple-t, a Huawei Mobile hivatalos magyar oldalán is közzétettek több videót, melyek a három hátlapi kamerára, a dual sim módra, a végül nem érkező gyorstöltésre, az akkumulátor üzemidejére és a 12 megapixeles kamerára utalnak.

Amikor a lécet túl magasra tették… Vess egy pillantást az eredményeinkre Cupertino!

Közzétette: Huawei Mobile – 2018. szeptember 12., szerda

Nagyon magabiztos a Huawei a Mate 20 és Mate 20 Pro-t illetően, tény, hogy valóban mindig előálltak valami újjal amit már a P széria és a Mate termékcsalád között is lehetett érezni. Azt azonban ne felejtsük el, hogy a múlt héten lebukott a cég azzal, hogy befolyásolja processzorainak teljesítményét, amit ugyan az átlagfelhasználó nem érzékel, de akkor sem vetett jó fényt a Kirin rendszerchipekre.

forrás: twitter, facebook