A jövőhéten érkezik a (Xiaomi) Black Shark 4 széria

Megtudtuk, hogy mikor lesz a Xiaomi legújabb gamer mobiljainak, a Black Shark 4-nek és Black Shark 4 Pro-nak a bemutatója.

Már egy ideje folyamatosan szivárognak sz információk az idén érkező Black Shark mobilokról, de egészen idáig nem tudtuk, hogy mikor lesz a mobilok bemutatója. Szokás szerint egy Weibo bejegyzés keretein belül tudtuk meg, hogy mikor leplezik le a sorozatot, ami az előző generációhoz hasonlóan ismét két modellel indulhat el. Ha a pletykák igazak, akkor a Black Shark 4 és Black Shark 4 Pro nevű eszközökre számíthatunk a március 23-án esedékes bemutatón.

black-shark-4-start-cover

Az eddig napvilágot látott információk alapján 4500 mAh-s akkumulátorral és 120 wattos gyorstöltéssel jönnek majd a mobilok. Ilyen erős gyorstöltéssel elvileg 15 perc alatt 0-ról 100%-ra tudjuk majd tölteni a készüléket. Mivel korábban a Kínai Hírközlési Hatóságnál is járt a Black Shark 4 Pro, ezért már tudjuk róla, hogy 6,67 hüvelykes megjelenítővel fog rendelkezni. Ezen kívül megerősítést nyert az AnTuTu által, hogy Snapdragon 888 lapka gondoskodik majd a számítások elvégzéséről. A Google Play Console-nak köszönhetően is megtudtunk egy kis információt a Pro változatról, bár ez valószínűleg modellfüggő lesz, de 8 GB RAM-mal is kereskedelmi forgalomba kerül majd a Black Shark 4 Pro. Legalábbis a Play Console-ból az derült ki, hogy lesz ilyen variáns is.

Mivel a rivális gamer mobil gyártók közül már mindegyik nevesebb cég bemutatta saját gaming mobilját így itt volt már az ideje, hogy az új Black Shark(ok)ról is lerántsák a leplet. Az biztos, hogy az elkövetkezendő pár napban hallani fogunk még a termékcsaládról, és talán több információ is kiderül majd róluk még a bemutató előtt.