A megszokottól eltérő hosszúkás képernyővel jöhet a Galaxy S11?

Szép lassan már szivárognak az információk a Galaxy S11 szériát illetően, most pedig egy újabb érdekes dolog látott napvilágot a megjelenítővel kapcsolatban.

Ugyan a Galaxy S11 bemutatója még egy kicsit odébb van, de ezt több hónapig eltartó tesztelés és fejlesztés előzi meg. A múlt héten már megtudtuk, hogy a Samsung megkezdte a mobil különleges kamerarendszerének tesztelését. Most pedig egy másik tesztnek köszönhetően egy újabb információ futott be az egyik modellt illetően. A HTML 5 teszten járt ugyanis az SM-G416U modellnevű készülék. Az ehhez hasonló modellszámokat egyébként már korábbról ismerjük, mindig egy még nem kiadott Galaxy S modellnél találkozhatunk vele.

galaxy-s11-html-5-teszt

A teszten kiderült, hogy Android 10 rendszer futott az aktuális mobilon, illetve a képernyőméret 384 x 854 pixel, ami a megszokottól egy picit hosszúkásabb kijelzőt jelent. A Samsungtól eddig 19:9-es képaránnyal kaptuk a csúcsmodelleket, de úgy néz ki, hogy a Galaxy S11 a Galaxy A70 és A80-hoz hasonlóan 20:9-es képaránnyal érkezhet, de ezt azért még korai lenne biztosan kijelenteni mivel még nagyon távol van a Galaxy S11 termékcsalád megjelenése. Sőt, azt se felejtsük el, hogy a benchmark applikációk szoktak érdekes dolgokat művelni a prototípusokkal. Valószínűleg év végére már több hitelesebb információval rendelkezünk majd a szériát illetően, de ettől függetlenül azért nincs kizárva a 20:9-es képarány sem.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.