A Note 10+ egyik legjobb funkcióját kapja meg egy középkategóriás Samsung mobil

A Samsung már gőzerővel dolgozik a jövő évben érkező Galaxy A szérián, és most az egyik modellel kapcsolatban rábukkantunk egy érdekes információra.


A 2020-ban bemutatkozó Samsung Galaxy A termékcsalád nevei már korábban kiszivárogtak. Ebből adódóan megtudtuk, hogy jövőre a Galaxy A mobilok nevei 1-es utótaggal fognak végződni. Tehát Galaxy A11, A21… és így tovább. Persze az sincs kizárva, hogy ezt a későbbiekben, csakúgy mint idén egy “S” betűvel is kiegészíti a Samsung. A Sokak által várt Galaxy A90 még mindig nem érkezett meg, de már most több információ is befutott az utódját illetően. Ezek szerint a 2020-ban debütáló Galaxy A91-be már a Samsung által fejlesztett 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX szenzor fog kerülni. Amit egy 16 megapixeles ultra széles látószögű, egy 12 megapixeles telefotó és egy ToF kamera fog kiegészíteni.

A Samsung Magyarország honlapján a Note 10 szériával érkező gyári 45W-os töltő kompatibilis eszközei között érdekes modellneveket olvashatunk. Itt látható a Galaxy A91, vagy éppen a Galaxy A90 5G, amiről már korábban is lehetett hallani, de csak pletyka szinten. Most viszont maga a gyártó erősítette meg az érkezését. Az A91 hardverspecifikációit tekintve még semmit nem tudunk. Az biztos, hogy a fentiek alapján csak egy hajszál fogja elválasztani a csúcskategóriától.