A OnePlus 6T árával trollkodik a Xiaomi

írta: Robi

A tegnap előtti OnePlus rendezvényre várók között és a Pocophone India hivatalos Twitter oldalán is megpróbálta kifigurázni a Xiaomi a OnePlus legújabb készülékét.


Az Újdelhiben megtartott OnePlus show kezdetét megelőzően számológépeket osztogatott a Xiaomi az ott várakozó embereknek. Az ajándékot egy fekete dobozban kapták, amire a Do The Math szavak voltak ráírva, célozva itt arra, hogy a Pocophone F1 mennyivel olcsóbb a OnePlus 6T-hez képest. A későbbiekben a Pocophone India Twitter oldala átvette a OnePlus “Never Settle” szlogenjét is csak azt kiegészítették még egy szóval ami az OverProced volt.

Így durván fordítva a “Soha ne hagyatkozzunk a túlfizetésre” szlogent kaptuk. A szöveg mellé egy rövid videót is közzétettek, amiben arra céloznak, hogy a OnePlus 6T-ben és a Poco F1-be is Snapdragon 845 lapka van mégis jóval drágább a OnePlus újdonsága.

Természetesen a Pocophone F1 negatívumait nem emelték ki, gondolván itt a méretes szenzorszigetre, vagy a hátoldalon elhelyezett ujjlenyomat olvasóra, mivel utóbbiból a OnePlus 6T egy megjelenítőbe integráltat kapott. Ha már itt tartunk akkor azt is meg lehet említeni, hogy a Pocophone F1 “csak” LCD megjelenítővel rendelkezik, ezzel szemben a 6T Optic AMOLED panelt tudhat magáénak.

forrás: gsmarena