A OnePlus 8 és 8 Pro mellé jövőre már OnePlus 8 Lite is érkezik

oneplus-8-lite-cover-2

Nagyon úgy néz ki, hogy 2020-ban egy középkategóriás mobil kaphatunk a OnePlus-tól, ami OnePlus 8 Lite néven érkezhet.


A OnePlus üzletpolitikája az elmúlt időszakban elég sokat változott. Pár évvel ezelőtt csak két készülékről rántották le a leplet évente, de idén már öt telefonnal álltak elő. Mint tudjuk tavasszal szokták bemutatni az új generációt, majd ősszel jönnek a ráncfelvarrott T utótaggal ellátott modellek mint most szeptemberben a OnePlus 7T és októberben a 7T Pro. Ezek mellé 2018-ban és idén is kaptunk egy korlátozott példányszámú McLaren Editiont is. Úgy tűnik 2020-ban még több telefonra számíthatunk majd a kínai gyártótól. A jövőre érkező OnePlus 8-ról és OnePlus 8 Pro-ról már korábban láthattunk renderképeket, de most feltűnt egy újabb eszköz is, ami OnePlus 8 Lite néven érkezhet.

oneplus8lite1

Az OnLeaks-nek köszönhetően kaptunk CAD alapú renderképeket is az újdonsághoz. A Lite variáns előlapi kamerája a két másik OnePlus 8 modellhez hasonlóan egy kameralyukban fog elhelyezkedni csak éppenséggel a megjelenítő közepén fent mint a Galaxy Note 10-nél.

oneplus-8-lite-2

A 8 Lite hátlapja a pletykák szerint üvegből fog készülni és egy elég vaskos négyzet alakú kameraszigetet helyez majd el a gyártó. Itt összesen három kamerát találunk, melyekből az egyik ToF modul lesz. A renderképek alapján a OnePlus 8 Lite hátoldalán nem látunk ujjlenyomatolvasót, amiből azt feltételezhetjük, hogy kijelzőbe épített biometrikus azonosítóval fog rendelkezni. A OnePlus-tól korábban arra kaptunk ígéretet, hogy minden telefonjuk legalább 90 Hz-es képfrissítési gyakoriságú kijelzőt fog kapni, reméljük ez alól a Lite sem lesz kivétel.

oneplus-8-lite-3

A hardvereket illetően még nem igazán tudunk semmit az újdonságról. Valószínűleg az elkövetkezendő hetekben erről is szivárog majd ki egy kis információ.

Hozta a kötelezőt a OnePlus 7T Pro

Megérkezett az új OnePlus csúcsmobil