A Realme is beléphet a high-end kategóriába

realme

A Realme hamarosan csatlakozhat a nagy gyártók közé és beléphet a high-end szegmensbe. Mutatjuk, hogy a cég vezetésének, mik a tervei a közeljövőben.

crypto50

A Realme úgy kezdte, mint az összes kínai gyártó, szépen építkezve, részesedést és felhasználókat szerzett a piacon, olcsó kategóriás készülékek segítségével, viszont az idén már igaz flagship killer termékeket dobtak piacra, olyat mint például a Realme GT sorozatot.

A készülékeik a magyar piacon is már beszerezhetőek, a legtöbb nagy kiskereskedőnél, de mindezek a készülékek, leginkább a 200.000 Ft ár alatti szegmensben vannak jelen.

A napokban a cég alapítója, Sky Li, egy nagyon ambiciózus Twitter posztot tett közzé a közösségi oldalon, miszerint egy új ár szegmenst céloznak meg, a következő időszakban, ami nem más, mint a high-end szint.

A posztban erre úgy utal az alapító, hogy hivatalosan is belépnek a 800 dollár feletti kategóriába, oda, ahol olyan nagyágyúkkal fognak versenyezni, mint a Samsung vagy az Apple.

További információk arról még nincsenek, hogy mikor találkozhatnak az első ilyen termékkel a rajongók, sem arról, hogy melyik piacokat veszik célba ezekkel. Minden bizonnyal a kínai piacon kezdenek majd, később pedig jöhetnek a nagy piacok, mint például az Egyesült Királyság vagy Németország.

Állítólag a következő évben megjelenő Realme GT sorozat új tagja Snapdragon 898-as lapkával, 5000 mAh-es akkumulátorral, 125W-os gyorstöltéssel és QHD+ felbontású AMOLED kijelzővel lesz felszerelve, ami mellé 4 év szoftveres támogatottság is társulhat. A pletykák szerint 2022 első felében mutathatják be és kezdhetik el értékesíteni a terméket.


Forrás