A Samsung már be is mutatta a 360 fokban hajlítható kijelzőt

Forrás:gsmarena

A dél-koreai vállalat kétségtelenül piacvezető szerepet élvez a hajlítható kijelzős okostelefonok piacán, amit meg is szeretne tartani a jövőben is. A napokban megjelent fejlesztésük is ezt a célt fogja szolgálni, ha megjelenik.

A hajlítható kijelzős telefonok piaca jelenleg kétféle készülék típusból tevődik össze. Megtalálható a Samsung Galaxy Z Flip okostelefonoknál használt dizájn, valamint a Samsung Galaxy Z Fold készüléknél használt formavilág.

Persze itt még hozzátehetjük a Huawei Mate Xs készüléket, ami egyedi módon nyílik kifelé, de ilyen megoldással nem igazán találkozhatunk máshol.

Forrás:gsmarena

A jövőben ezt bővítené tovább a Samsung egy 360 fokban hajlítható kijelzős okostelefonnal. Az elképzelés mellett van eredmény is, ugyanis a napokban bemutatták az első ilyen termék prototípusát, ami az elkövetkezendő években kerülhet majd piacra, ha minden szempontból sikerül majd tökéletesíteni.

A képek alapján a Samsung Galaxy Z Fold megjelenése lehet majd adott, viszont a belső kijelzőt teljesen kifordíthatjuk. Ehhez minden bizonnyal egy speciális zsanérszerkezetre lesz majd szükség, viszont azt is hozzá kell tenni, hogy így a kijelző sérülékenyebb is tud lenni, de biztosan meg lesz majd erre is a megoldása a dél-koreai óriásnak.


Forrás