A Samsung már nem újította meg a Galaxy Note védjegyet

A legfrissebb információk szerint a Samsung már nem hosszabbította meg a Galaxy Note védjegyet, ami akár a széria megszűnését is jelentheti.

crypto50

Még az előző év végén röppent fel az a pletyka, hogy idén nem lesz Galaxy Note széria. Akkor a Samsung természetesen tagadta az elég korán kiszivárgott információkat, de most már tudjuk, hogy végül tényleg nemjött a sokak által várt Galaxy Note 21 termékcsalád. Noha azért még nincs minden veszve, hiszen az év elején DJ Koh utalt arra, hogy 2022-ben jönnek majd új Galaxy mobilok. Ennek ellenére most nagyon úgy néz ki, hogy megszűnhet a sorozat. A GalaxyClub jelentése szerint ugyanis a Samsung Electronics megrégiben megújította okostelefon sorozatainak védjegyeit. Sajnos ezek közül egyet kihagyott, ami nem más mint a Samsung Galaxy Note. Ezen kívül a Galaxy Z, Galaxy S, Galaxy A és Galaxy M termékcsaládok megújításra kerültek.

Persze ettől függetlenül még van lehetőség és remény arra, hogy a későbbiek során a vállalat ismét felhasználja ezt a védjegyet.  Azonban ez egy baljós előjel is lehet a Note sorozatra nézve. Érdemes megjegyezni, hogy a cég szintén nem újította meg a Galaxy Tab márkanevet sem. Annak azért elég kicsi az esélye, hogy a táblagépek forgalmazását is abbahagyná a Samsung, mivel a kereslet évről évre növekszik irántuk.

Most még elég nehéz véleményt alkotni a Galaxy Note sorozat sorsáról. Azt azért nem árt szem előtt tartani, hogy az utóbbi időben egyre több Samsung eszköz kezdte el támogatni az S Pen-t. Ez az eszköz pedig hosszú időn keresztül a Note egyik védjegye volt. Valamint azzal kapcsolatban is kaptunk már megerősítést, hogy a jövőben még több készülékkel lesz majd kompatibilis az S Pen.