A Siri elárulta, hogy mikor lesz a következő Apple esemény

A Siri-nek köszönhetően tudtuk meg, hogy az Apple mikor fogja tartani ebben a hónapban a legújabb eszközeinek bemutatóját.

A kiszivárgott információk alapján már tudjuk, hogy az Apple hamarosan új iPad-ek bemutatóját tervezi, de egészen idáig nem lehetett tudni, hogy ez mégis mikor lesz. Az Apple saját digitális asszisztense viszont megosztotta velünk ezt az információt. Ugyanis ha rákérdezünk tőle arra, hogy mikor lesz a következő Apple event elmondja, hogy április 20-án lesz a következő rendezvénye az almás cégnek. Még azt is megmondja, hogy a cupertinói Apple Parkban fogják tartani. Valószínűleg a koronavírus miatt ezúttal is egy online show-ról lesz szó, amiben két új iPad-et fognak leleplezni.

apple-event-siri

Az Apple általában egy héttel előbb szokta felfedni bejelentéseinek időpontját, ami azt jelenti, hogy a hivatalos bejelentésnek a mai nap során kellene megtörténnie. A pletykák alapján egy 12,9 hüvelykes A14X processzorral ellátott iPad Pro, egy 11 hüvelykes iPad és egy új iPad Mini bemutatójára készülhetünk, valamint debütálhatnak a következő AirPod-ok is.

Ez is érdekelhet:

Erőfeszítés nélkül háromfelé törhető a Legion Duel 2

Megérkezett az utóbbi idők egyik legfurcsább mobilja

Nagyon furcsa jelenetet szúrtak ki a Google Térképen

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.