A vártnál sokkal hamarabb jöhet az új Samsung Galaxy S széria

Egy új jelentés szerint a Samsung december közepén megkezdi a Galaxy S30 sorozatú telefonok sorozatgyártását. A közelgő zászlóshajó triót valamikor a jövő év januárjában egy Unpacked rendezvényen mutathatják be.

Akárcsak a Galaxy S20 sorozat, úgy a készülő új Galaxy S sorozat is három modellt tartalmaz. Várhatóan a jobb vízállósággal bíró új Galaxy Buds is debütál a Galaxy flagship-ek mellett. Ha hihetünk egy publikált jelentésnek a koreai The Elec-től, akkor a Samsung az év vége előtt megkezdi a Galaxy S30 sorozatú telefonok gyártását, ami megszokottnál korábbi időpont.

A jelentés szerint a következő generációs Galaxy S sorozatú telefonok értékesítése februárban kezdődik, ami azt jelentené, hogy a Samsung valamikor januárban egy Unpacked eseményt tart a telefonok bemutatására. A jelentés azt állítja továbbá, hogy a Samsung azért döntött úgy, hogy előbbre hozza a Galaxy S30 sorozat bevezetését, hogy kihasználja a Huawei nehéz helyzetét.

Forrás: Phonearena

Nem először hallunk olyan jelentéseket, amelyek szerint a Samsung előrevetítette a Galaxy S30 sorozat bevezetését. A hét elején egy koreai médiajelentés azt állította, hogy a Samsung arra kérte beszállítóit, hogy novemberig kezdjék meg a Galaxy S30 sorozat alkatrészeinek gyártását.