Ajándék mobilnetet vagy beszélgetést kapnak a Telekom ügyfelek

Ahogy közelednek az ünnepek egyre több akcióval és kedvezménnyel kedveskednek a szolgáltatók az ügyfeleiknek. A Telekom előfizetők most díjmentes Ünnepi Korlátlan Netet vagy Ünnepi Korlátlan Beszélgetést aktiválhatnak a Telekom alkalmazásban 2020. november 16-tól hetente egyszer, 2 napra.

gsmring_webshop_banner

Ha Magenta 1-es vagy Te is élhetsz ezzel az ajánlattal, mindegy, hogy előfizetéses vagy Domino-s csomagban vagy. A díjmentes Ünnepi Korlátlan Net vagy Ünnepi Korlátlan Beszélgetés 2020. november 16. és december 6. között aktiválható a Telekom Alkalmazásban. A kedvezmény minden lakossági Magenta 1 és Magenta 1 Domino mobil előfizetőre vonatkozik függetlenül attól, hogy Magenta 1 kedvezménybe bevont havidíjas vagy Domino előfizetést használ. Az Ünnepi Korlátlan Beszélgetés korlátlan belföldön és EU roaming helyzetben. A 2 napos Ünnepi Korlátlan Net aktiválása esetén korlátlan belföldi és extra 4 GB roaming helyzetben díjmentes adatmennyiség használató fel, a 2 napos időszak végéig fel nem használt adatmennyiség elveszik.

A kedvezményben biztosított EU roaming helyzetben felhasználható 4 GB adatmennyiség a korlátlan adatot biztosító mobilnet csomaggal rendelkező előfizetők EU roaming helyzetben használható adatmennyiségét is növeli. Ha az Ünnepi Korlátlan Netben foglalt 4 GB EU roaming helyzetben felhasználható adatmennyiség elfogy, akkor a továbbiakban a díjcsomagodba foglalt adatkereted terhére netezhesz, vagy ha azt is elhasználtad, akkor külön díj ellenében Extra Netet a Telekom alkalmazásban aktiválhatsz.

Az Ünnepi Korlátlan Beszélgetés és az Ünnepi Korlátlan Net kizárók egymással, azaz egyidejűleg egy előfizetéshez csak az egyik kedvezmény aktiválására van mód. Csak a lakossági ügyfeleknek érhetők el a kedvezmények. November 16. és december 6. között az egyes, eltérő hetek azonos tartalmú (pl. első hét beszélgetés és második hét beszélgetés) kedvezményei nem kizárók egymással. A különböző kedvezmények között időben átfedés lehetséges (a hét vége és következő hét eleje): az első héten aktivált kedvezmény mellé aktiválható a második heti kedvezmény.

A Telekom Alkalmazás elérhető a Google Play-ben és az App Store-ban is, a letöltéshez kattints a linkre.

Képek: Telekom