Akcióban a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat

mediamarkt

A dél-koreai vállalat legújabb generációs okosórái most nagyon jó áron vásárolhatóak meg a MediaMarkt üzletekben. Mutatjuk, hogy mennyibe került most a Samsung Galaxy Watch 5 sorozat.

A MediaMarkt üzletekben, a tavalyi évhez hasonlóan Samsung hónapot tartanak, ami alatt nagyon sok termék érhető el kedvezményes áron. Ide tartoznak például az okostelefonok, a tabletek és az okosórák is.

Most az utóbbi kategóriából emelnénk ki nektek a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatot, aminek tagjai most kedvezményes áron vásárolhatóak meg.

A promóció a MediaMarkt újságokban is fel van tüntetve, valamint a cég hivatalos weboldalán is megtalálható. Ezek az okosórák eddig nem nagyon voltak olyan akcióban még, ahol az árukat csökkentették, most viszont ez a helyzet. A széria minden tagjai jobb áron vásárolható meg, amiket itt láthattok egymás alatt:

  • Samsung Galaxy Watch 5 40mm: 114.999 Ft
  • Samsung Galaxy Watch 5 44mm: 129.999 Ft
  • Samsung Galaxy Watch 5 Pro: 184.999 Ft

Ha valaki ezekben a termékekben gondolkozik, vagy ilyet szeretne karácsonyra adni valakinek, mindenképpen csapjon le az ajánlatra, ugyanis ez egy jó ár a termékekért. Persze az árukészlet is véges, így ezért is érdemes minél hamarabb letudni a vásárlást, hogy lehessen a színekből is választani.


Forrás