Akciós szervizelést kínál a Huawei és ajándékot is adnak

Ha Huawei mobilod van és valamiért nem megfelelően működik a készülék, de még nem vitted szervizbe a következő három napban mindenképp szakíts rá időt. 

Holnaptól egészen szombatig minden javíttatásért 8000 forinttal kevesebbet kell fizetnünk a Huawei szervizeiben és mindenkinek aki igénybe veszi a szolgáltatást jár egy ajándék védőfólia a készülékére. Az akciós szervizelés csak a hivatalos viszonteladóktól megvásárolt készülékekre vonatkozik és ha készleten van a hozzá szükséges alkatrész, akár a helyszínen megvárható.

Első körben a meghibásodott telefonról a szerviz készít egy árajánlatot, ezen már az akciós ár van feltüntetve. Ha szeretnéd javíttatni a mobilod, de a szervizben pont elfogyott az ehhez szükséges alkatrész akkor sincs gond, mivel a promóció alatt kiállított és elfogadott árajánlatokra él az akciós ár.

Túl sokat viszont nem érdemes gondolkodni a dolgon, mert ha valaki szombatig nem fogadja el a kiállított árajánlatot lemarad a kedvezményről. A javítást általában azonnal elvégzik, de megeshet, hogy 1-2 napot várni kell rá, ha a promóció ideje alatt kérted, de később lesz kész, szintén az akciós árat fizeted.

További részletek a promócióval kapcsolatban a Huawei hivatalos oldalán érhetőek el.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.