Android 11: rengeteg hibára panaszkodnak a felhasználók

android-11-cover-2

Természetesen ezúttal sem egy tökéletes Android rendszert kaptunk a Google-től, mutatjuk milyen hibákat tartalmaz az Android 11.

brave_banner_3_gsmring

Az Android 11 hivatalos verziója egyes készülékekre már elérhető, de nem éppen mondható tökéletesnek a rendszer. A felhasználók több fórumon is nemtetszésüket fejezték ki a Google új mobil platformját illetően. A bejegyzésekben olvashatjuk olyat is, hogy nem lehet a háttérben futó alkalmazások között választani. Ez ugye mint tudjuk egy nagyon népszerű funkció, ami nélkül sokan nehezen tudnának létezni.

android-11-cover

Nem a fenti az egyetlen problémája az Android 11-nek. Előfordul olyan is, hogy a kijelző csak feketén villog és nem csak egy adott modell esetében észlelhetők ezek a problémák. Az összes Pixel eszközön így van, egészen a Pixel 2-től a Pixel 4a-ig. Egyes felhasználók már találtak egy ideiglenes megoldást a problémára, ők a készüléket csak egyszerűen le szokták zárni mikor a fentiek közül valamelyiket tapasztalják. Azonban ez csak egy ideiglenes megoldás mivel a hibák később ugyanúgy előjönnek.

Android-11-camera

Az Android 11-ben egyébként ezek a hibák nem mondhatók újnak, már a korábbi béta verziókban is lehetett találkozni velük, de azt hittük, hogy a stabil verzióval el fognak tűnni, végül nem így lett. Ezzel még nem értünk a hibák sorának végére. Van aki arról számolt be, hogy Pixel eszközén az Android 11 telepítését követően a kamera alkalmazással is vannak problémák. Egyesek fotókat nem tudnak készíteni, de vannak olyanok akiknek a videófelvétellel akadnak problémái. A Google egyébként még nem reagált a történtekre, nagy valószínűséggel szoftverfrissítéssel orvosolják a hibákat, csak kérdés, hogy mikor.