Átalakul az HBO Max a következő évben

hbo-max-1

Az egyik legnagyobb streaming szolgáltató bemutatta a következő évi terveit, amiből kiderült, hogy nagy változások jönnek a cég életében. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az HBO idén év elején cserélte le HBO Max-ra a szolgáltatását Magyarországon, amit egy kedvezményes ajánlattal orvosoltak, ugyanis, aki adott időszakon belül regisztrált 1590 Ft-os áron tudott regisztrálni a platformra, ami nagyon olcsónak mondható, ugyanis több népszerű film is, amik a mozikban játszódnak, a megjelenés után néhány hétre már meg is tekinthetőek itt.

Az HBO Max kifejezetten jól fel van töltve magyar szinkronos filmekkel, ami miatt igazán népszerű a hazai felhasználók körében.

A Warner Bros Discovery cég, a napokban tartotta meg a Q2-es időszakkal kapcsolatos bejelentéseket, valamint egyúttal azt is elárulta a cég vezérigazgatója, hogy milyen terveik vannak a 2023-as évre nézve.

A hírek szerint a jelenlegi felállás megszűnik, hiszen az HBO Max és a Discover+ platform egybeolvad és egy felületként fog megjelenni, azt egyelőre viszont még nem tudni, hogy milyen néven.

A cég vezetője továbbá azt is ismertette, hogy az előző három hónapban összesen 1,7 millió új felhasználót szereztek világszerte, így jelenleg 91,2 millió előfizetővel rendelkeznek. A tervek szerint 2025-re el szeretnék érni a 130 millió fős határt.


Forrás