Az eddigi legerősebb mobil lesz a Red Magic 5G

Néhány napja futott egy kört AnTuTu-ban az egyik Black Shark 3 modell és 620.952 ponttal minden eddigi rekordot megdöntött. Most Red Magic 5G is megmutatta az erejét, és a szintetikus tesztek alapján úgy tűnik jobb lesz a Xiaomi holnap érkező gamer mobiljánál.


Az elmaradt MWC miatt a Nubia még nem mutatta be a Red Magic sorozat legújabb tagját. Ismerve a kínai gyártók üzleti stratégiáját, hamarosan számíthatunk a debütálásra, mivel a legnagyobb riválisnak mondható Black Shark 3 mobilokat már holnap leleplezik. A Red Magic 5G-ről szépen szivárogtatja az újabbnál-újabb híreket a Nubia. Az eddigiek alapján egy elég feltűnő hátlappal érkezik az újdonság, a burkolat alá Snapdragon 865 lapka került, a kijelző pedig támogatni fogja a 144 Hz-es képfrissítést.

Tegnap megtudtuk, hogy a mobilos vonalon egy elég komolynak mondható aktív hűtőrendszert kap a masina, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 milliamperóra körül várható. Bár szintetikus tesztprogramok eredményeit nem igazán érdemes alapul venni, a legtöbb gyártó mégis előszeretettel dicsekszik vele. Most Ni Fei, a Nubia elnöke osztott meg egy képernyőfotót egy 633.724 pontos AnTuTu eredményről, ami a Nubia NX659J modellszámú eszköztől származik, ez gyaníthatóan a Red Magic 5G legerősebb változata lesz.

Az AnTuTu-ban eddig nem sok mobil ment 600.000 fölé, a jelenleg piacon lévő készülékek közül eddig ez csak a Mi 10 Pro-nak sikerült. A legutóbbi rekorder a Black Shark 3 volt, de ezt most az új Red Magic-nek sikerült túlszárnyalni. Persze hivatalosan még egyik gamer mobil sem került fel az AnTuTu dobogójára, meglátjuk az átlageredmények mit mutatnak majd, ezek alapján állítja össze ugyanis az AnTuTu a havi TOP listáját. Erre viszont csak a piacra kerülés után kerül sor. Az biztos, hogy ha a Red Magic 5G a továbbiakban is hozza ezt az eredményt, a dobogós helyezés borítékolható.

Frissítve: Közben a Nubia elárulta, hogy március 12-én tartják majd a Red Magic 5G bemutatóját!