Az egyik kínai gyártó mobiljára már elérhető az Android 9

írta: odinsann

Az már korábban hallottuk, hogy a Project Treble-nek köszönhetően hamarabb frissülnek majd a készülékek Android 9-re, úgy tűnik a OnePlus lehet az egyik éllovas az update-et illetően.


Természetesen a Google mobiljai most is elsőbbséget élveztek a többi gyártóval szemben az Android 9 terén, így a Pixelek már megkapták az új rendszert melyeket úgy néz ki, hogy hamarosan a OnePlus 6 követhet. Azt már az Android 9 bejelentésekor lehetett tudni, hogy a OnePlus 6Essential PhoneXiaomi Mi Mix 2SSony Xperia XZ2Nokia 7 PlusOppo R15 és a Vivo X21 előbb kapja majd meg a platformot, mivel a legelső bétatesztben is részt vettek.

A kínai cég bejelentette, hogy a mai naptól mindenki számára elérhetővé teszi az Android 9 béta változatát. A telepítséhez egy ROM csomagot kell letöltenünk, majd a beállításokból frissítenünk. A OnePlus oldalán persze felhívják arra is a figyelmet, hogy bizonyos szolgáltatások és applikációk nem fognak működni!Valószínűleg a legtöbben nem fogják telepíteni a béta változatot (amit mi sem ajánlunk). Próbáljuk nézni a jó oldalát, nagy az esély arra, hogy a OnePlus 6 lehet a következő eszköz ami Android Pie-ra frissül.

forrás: oneplus