Az év legalacsonyabb áraival találkozhatunk november 22-én az eMAG.hu-n

Akár 60%-os kedvezménnyel is találkozhatunk most pénteken az eMAG.hu Black Friday-on, derült ki a cég sajtóközleményéből.


November 22-re rengeteg, átlagosnak cseppet sem mondható termékkel készül az eMAG.hu, lesznek élménycsomagok, személyautók, egzotikus utazások, vitorlás hajók és egy kisrepülő is.

emag-bf

Az eMAG idén hatodik alkalommal rendezi meg a Black Friday-t Magyarországon, amire tíz hónapnyi munkával és jelentősen megnövelt raktárkészlettel készült a cég. Most pénteken összesen 700.000 termék lesz elérhető akciós áron, melyből többek között 20.000 televízió és telefon, 6.500 laptop, 50.000 háztartási kellék, 5000 hűtőszekrény, 4500 mosógép és gyerekjáték, valamint 300.000 ruházati termék közül válogathatunk. A kedvezmények összértéke 3,2 milliárd forint lesz.

Az eMAG idei fő együttműködő partnere a Samsung lesz, de a megtalálható partnerek között szerepel még az LG, Asus, HP, MSI, Apple, Huawei, Lego és a Tefal is. Ezeken kívül az eMAG Marketplace-ben több, mint 4500 hazai kis és középvállalat termékeivel is találkozhatunk kedvezményes áron. A megnövekedett rendelésszámra tekintettel kibővített ügyfélszolgálati kapacitással várja az eMAG a látogatókat, és egy logisztikai fejlesztésnek köszönhetően legkésőbb december 7-ig minden vásárló megkapja a rendelt terméket.

eMAG Black Friday 2019: Jönnek az év legnagyobb akciói

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.