Az év második felében érkezhet az Apple AirPods 3

Egyes források szerint, az Apple a 2021. március 23-án megrendezett eseményén jelenti be az új 3. generációs Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatókat, viszont egy újabb forrás (aki nem más, mint a híres elemző Ming-Chi Kuo) szerint ez csak az év harmadik negyedévében fog bekövetkezni.

Az AirPods fülhallgatók nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, és az Apple vezeti a vezeték nélküli fülhallgatók piacát. Ez nagyrészt a hamar megálmodott és piacra dobott első generációs AirPods-nak is köszönhető, viszont a második generációs Apple AirPods és az Apple AirPods Pro is eddig nem látott eladási számokat produkált. A tavalyi évben 90 millió AirPods fülhallgatót szállított le a cég. Ez a szám valószínűleg a 2021-es évben valamelyest csökkenni fog, hiszen egyre több gyártó indul el ebben a piaci szegmensben és egyre jobb termékeket dobnak piacra.

Az új harmadik generációs Apple AirPods valószínűleg úgy fog dizájnban kinézni, mint az AirPods Pro, de szilikon vég nem lesz rajta. ANC zajszűrést valószínűleg nem fog kapni, viszont térbeli hangzással fel lesz szerelve. Árakról és további specifikációkról még nincs információnk.

Forrás