Az Instagramon is megjelenik a Messenger Watch Together funkciója

A Facebook Messengerben bemutatott funkció most az Instagramban is megjelenik. A Watch Together lehetővé teszi, hogy videótelefonálás közben egy kiválasztott videó tartalmat közösen nézzenek a felhasználók.

Szeptemberben a Facebook már tett egy olyan bejelentést, hogy a Messenger és az Instagram applikációkban újfajta chatelési módszer jön létre, vagyis összeolvad a kettő üzenetküldő része. Ennek az a lényege, hogy tudjunk üzeneteket, képeket vagy matricákat is küldeni egyik applikációból a másikba.

Ez mellett beszéltek még a megjelenni készülő Watch Together funkcióról, ami engedélyezi, hogy barátainkkal közösen bekapcsolódjunk tetszőleges videók nézésébe, mint például az IGTV műsorai vagy a Reels klipjei, illetve filmek, sorozatok megtekintésébe és közben megvitathatjuk a látottakat. A videó alatt láthatjuk magunkat és barátainkat, akikkel hívásban vagyunk.

Két új produkcióval is bővül a Facebook: a Post Malone’s Celebrity World Pong League és a Here for It With Avani Gregg, amelyet csak a Watch Together funkcióval lehet megnézni.

A Messengerben úgy lehet elérni a Watch Together funkciót, hogy megnyitjuk a videóhívás opciót és felfelé húzzuk az ujjunkat a képernyőn. Itt ki tudjuk választani a tetszőleges videó tartalmakat. Az Instagramban ugyan ez az első lépés, csak itt a jobb alsó sarokban találjuk az új funkcióhoz tartozó gombot.

A Facebook azt is lehetővé tette, hogy új kinézetet kapjon a csevegés mező, sőt speciális téma is rendelkezésre áll. A csevegés kinézetét a beállításoknál tudjuk változtatni, ha a téma menüpontra kattintunk.

Az eltűnés módról is szót ejtett a Facebook az új funkció bemutatása alkalmával, miszerint még több felhasználó részére lesz elérhető a Messengerben és az Instagramban is. Erre már a magyar felhasználóknak is lehetőségük van, akiknél viszont még nem elérhető a funkció, azoknak azt ajánljuk, hogy frissítsék az applikációt.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.