Az iPhone 8-ra hasonlítana az iPhone SE 2

iphone-se-2-cover

Egyre több jel mutat arra, hogy végre tényleg jön az iPhone SE 2, most úgy néz ki, hogy 2020 első negyedévében jöhet a sokak által várt modell.


Az iPhone SE 2 kapcsán már két éve folyamatosan lehet híreket hallani, de még mindig nem érkezett meg a sokak által várt eszköz. Most újra felmerült az érkezése, Ming-Chi Kou, Apple elemző ugyanis magabiztosan állítja, hogy 2020 első negyedévében fogják bejelenteni. Az első generációs SE 2016 márciusában mutatkozott be, akkoriban 4,7 és 5,5 hüvelykes iPhone modellek voltak soron, majd érkezett a 4,0 hüvelykes SE a kisebb kijelzők kedvelőinek, ami eléggé felkavarta az állóvizet az eladások terén.

iphone_Se

Mint tudjuk az iPhone 8 széria már a második évét tapossa, tehát lassan ezt a termékcsaládot is kivezetheti felhozatalából az Apple, de így nem lenne egyetlen olyan eszköze sem ami azoknak a felhasználóknak kedvezne, akik nem szeretnének megválni az home gombtól és az ujjlenyomat-olvasótól. Ebből adódóan az iPhone SE 2 bemutatása időszerű lenne, mivel ha elkezdik kivezetni a iPhone 8 modelleket akkor az Apple továbbra is képes lenne megtartani ezeket a felhasználókat. Ezzel egyidejűleg pedig frissítenék is a kétéves hardvert, mivel a szóbeszéd szerint az SE 2-ben már az új A13 lapka kaphat majd helyet. Ami pedig a dizájnt illeti, az iPhone 8-ra hasonlítana külsőleg.

iphone-8

Ming-Chi Kou szerint az Apple az SE 2-vel a meglévő iPhone 6/6 Plus tulajdonosokat is megcélozná, mivel ezekre a készülékekre már nem érhető el az iOS 13 frissítés, az SE 2 pedig gyárilag a legfrissebb rendszerrel jönne ki. Azért még most sem mondható teljesen biztosan az iPhone SE utódjának érkezése, illetve az sem garantált, hogy SE 2 néven fog érkezni. Az SE sikeréből kiindulva garantált, hogy lesz folytatás, már csak az a kérdés, hogy mikor. Talán valóban jövőre, meglátjuk, az biztos, hogy már nagyon itt lenne az ideje.