Az iPhone SE 3 lehet a legolcsóbb 5G-s Apple mobiltelefon

se

Még csak most jelent meg az iPhone 13-as széria, már a valószínűleg a jövő évben megjelenő új SE modellről lehet olvasni. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

Az Apple a fő sorozatok mellett, ami most az iPhone 13-as széria, készít egy olcsóbb SE kiadást, amire legtöbb esetben az a jellemző, hogy kisméretű, megkapja az akkori legerősebb hardvert és szinte teljesen hasonlít egy előd modellre.

Ennek a sorozatnak 2020-ban jelent meg a legutolsó tagja, ami azt mondhatjuk, hogy egy iPhone 8-as készülék, új processzorral. Árazás tekintetében ez a legolcsóbb iPhone mobiltelefon, ezért sokszor esik erre a választás a vásárlók körében, hiába van lemaradva tudásban a versenytársaktól.

Egy új szivárgás szerint 2022-ben érkezhet az iPhone SE 3, ami a tavalyi csúcsgenerációs lapkát kaphatja meg, az Apple A14 Bionic chip-et. Ez egyben azt is jelenti, hogy ez lesz az első 5G képes SE modell a piacon.

Dizájn tekintetében a mobiltelefon az előd modellekkel szinte megegyezik, viszont sokkal több színben lesz kapható, mint a jelenlegi modell. A Touch-ID eltűnhet a telefon elejéről és az iPhone XR-hez hasonló notch kialakítást fog megkapni, ami sokaknak szimpatikus lehet, sokaknak nem.


Forrás