Az S Pen mellett a Note széria egy rossz tulajdonságát is átvehetik az S21 mobilok

Egy elég megbízható forrástól kaptunk jó és rossz híreket a Galaxy S21 mobilokkal kapcsolatban.

Azt hiszem már Ronald Quandt-nak köszönhetően nyugodtan kijelenthetjük, hogy tudjuk hogyan fognak kinézni a Galaxy S21 modellek. Annak ellenére, hogy a hardverspecifikációk nagyrésze is kiderült azért még mindig lehet hallani valami újdonságot a hamarosan bemutatkozó termékcsaládról. Azt már tudjuk, hogy a Galaxy S21 Ultra állítólag kompatibilis lesz a Note szériánál megismert S Pen-nel, de ezen kívül egy másik tulajdonságot is átvehet a Galaxy S21 modellek mindegyike a Note sorozattól, méghozzá egy olyat aminek sokan nem fognak örülni.

Ronald Quandt már bizonyította, hogy milyen jó Samsung-os kapcsolatai vannak, erről árulkodnak az elmúlt évek során az általa közzétett képek. A tavaly év végi Twitter bejegyzésében is a Galaxy S21 mobilokról tett közzé egy bejegyzést. Ami szerint a széria egyik tagjának sem lesz memóriakártya foglalata, ami azt jelenti, hogy annyi hellyel kell majd takarékoskodunk amennyit “veszünk” ugyanis bővíteni nem tudjuk majd a tárhelyet. Ez mellé azért kaptunk egy jó hírt is, ami arról szól, hogy egyes piacokon jár majd töltő a mobilhoz.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.