Az USA szankciói ellenére is nagyon jól fut a Huawei szekere

huawei-cover

A Huawei idei éve meglehetősen nehéz lett, az USA által bevezetett szankciók miatt, de ez az eladásokon nem igazán látszik meg.


A Huawei Twitter oldalán jelentette be, hogy ebben az évben már 200 millió mobiltelefont értékesítettek. Ezt a számot 2018-ban bő két hónappal később, azaz az év végére (december 25-re) tudták csak produkálni. Tehát még az USA szigorításai ellenére is jobban teljesítik majd ezt az évet mint a tavalyit. Ebben az évben egyébként 250 millió okostelefon eladását tűzte ki célul a kínai cég, ami 2018-hoz képest 25%-os növekedést jelentene.

Azt még nem tudni, hogy a következő két hónapban mennyire közelítik majd meg ezt a számod, de így is egy elég szép teljesítményt tudhat magáénak a Huawei a történtek ellenére. Azt is megtudtuk, hogy a Mate 30 szériából már több mint 10 millió készülék talált gazdára, ami szintén egy jó hír annak ellenére, hogy a világ nagy részén nem lehet megvásárolni. Egyelőre tehát még a Google szolgáltatások nélkül is töretlen a Huawei népszerűsége.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.