Befejeződött a Huawei P10 Oreo béta tesztje

Miután szép csendben lezajlott a Huawei P10/P10 Plus mobilok béta tesztje, már nem sok választ el minket attól, hogy jelezze készülékünk az elérhető frissítést.


A Huawei saját facebook oldalán tett közzé egy rövid videót melyből egyértelműen megállapíthatjuk, hogy hamarosan globálisan elérhető lesz az Android 8.0 a tavalyi zászlóshajókra. A kínai cég láthatóan a P20 széria fejlesztése mellett a P10 és P10 Plus tulajokról sem feledkezett meg. Információink szerint a Fülöp Szigeteken élők részére már letölthető az Oreo, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan már nálunk is előugorhat az értesítés az elérhető rendszerfrissítésről.

Android 8.0 Oreo in Huawei P10 & P10 Plus

Aaaand it’s finally here!? Get yourselves a taste of our Oreo by updating your Huawei P10 and P10 Plus devices today. Start downloading now!?? #MakeItPossible #ThursdaySuperstar

Közzétette: Huawei Mobile – 2018. március 14., szerda

Remélhetőleg gördülékenyen zajlik le mindenhol az update és nem fog úgy járni a Huawei mint a Samsung vagy a Xiaomi, hogy váratlan hiba miatt le kell majd állítaniuk egy időre az Oreo terjedését.