Befutottak az első hírek a Galaxy S11e-ről

galaxy-s11e-cover

Röpke négy hónap és kezdetét veszi a katalán fővárosban a Mobil Világkongresszus. Egyelőre úgy néz ki, hogy jövőre is a barcelonai rendezvényen ismerkedhetünk meg a Galaxy S széria legújabb tagjaival.

A Galaxy S11-ről már lehetett néhány pletykát hallani, úgy néz ki a sorozat legalább három modellből fog állni. Ugyan az S11e-ről még nem jöttek hírek, de a Galaxy S10e sikeréből kiindulva nyilvánvaló, hogy lesz folytatás. SafetyKorea nemrég friss tanúsítványt bocsátott ki, amik az SM-G980 modellszámú eszközhöz köthetőek. Mivel a Galaxy S10e az SM-G970 modellszámot viseli nem nehéz kitalálni, hogy a következő generációról van szó. Egy rossz minőségű kép is érkezett a mobil akkumulátoráról, a GSMarena szerint 3730 milliamperórás telepre lehet számítani, ami az előző generációhoz képest jelentős előrelépésnek mondható.

A Galaxy S10e energiaellátásáról egy 3100 milliamperórás akku gondoskodik, így ez nagyjából 20 százalékos előrelépés lenne. Egyes pletykák szerint a méretes telep a 90 Hz-es képernyő-frissítésnek és az 5G modemnek tudható be. A specifikációkról ennyi idővel a megjelenés előtt még nem tudunk semmit, de gyaníthatóan Exynos 9830 kerül majd a készülékbe, legalább 8 GB RAM és 128 GB tárhely társaságában. Jó esély van még arra is, hogy a hátlapon lévő kamerák számát kettőről, háromra növelik.