Bemutatás előtt hivatalos információk érkeztek a Oneplus 11R készülékről

A kínai vállalat február 7-én hivatalosan is be fogja mutatni a Oneplus 11R okostelefont, aminek több specifikációját hivatalosan is közzé tették. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Oneplus február 7-én fog tartani egy nagyobb sajtóeseményt, ahol hivatalosan is be fogják mutatni a Oneplus 11R okostelefont, ami felső kategóriás készülék lesz, viszont gyengébb, mint a Oneplus 11.

Az elmúlt hetekben több szivárgás is érkezett a készülékről, viszont a napokban a cég több hivatalos információt is közzé tett.

Valószínűleg azért jöhet ennyi információ az ebben az időszakban megjelenő okostelefonokról, mert érkezik például a Samsung Galaxy S23 sorozat is, ami biztosan elviszi a felhajtást a többi kisebb gyártó elől, így kellenek az információk, hogy várják meg a megjelenését a készüléknek. A Oneplus 11R készülék a jelek szerint egy elég erős kis készülék lesz, leginkább a teljesítményben.

Hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog benne dolgozni, ami mellé 16 GB RAM fog társulni, a belső tárhely pedig minimum 256 GB lehet. Persze az árazást még nem tudjuk, de ha a prémium termékek közé fog érkezni, akkor hiányosságként érezhetjük azt, hogy a kijelző egy 120 Hz képfrissítésű LCD panel, nem AMOLED.


Forrás