Bemutatási dátumot kaptak az új Oppo termékek

oppo

A kínai vállalat napokon belül új termékeket dobhat majd piacra, amik most hivatalosan is bemutatási dátumot kaptak. Mutatjuk, hogy mit tudunk a termékekről.

Az Oppo a tavalyi évben termékeny évet zárt, ugyanis rengeteg okostelefont dobtak piacra még az év második felében is. Úgy tűnik, hogy ez a tendencia tovább folytatódik majd az idei évben, hiszen napokon belül új modellekkel találkozhatunk majd a piacon.

Az Oppo Reno 8T a napokban bemutatási dátumot kapott, emellett érkezik az Oppo Enco Air 3 vezeték nélküli fülhallgató is.

Az Oppo indiai részlege hivatalosan is bejelentette, hogy február 3-án fog bemutatkozni Indiában az Oppo Reno 8T és az Oppo Enco Air 3 fülhallgató is. A készüléknek az 5G kivitele érkezik az országba, de fontos kiemelni, hogy a terméknek lesz LTE kiadása is. Maga a termék az eddig megjelentek szerint elég jó specifikációkkal fog rendelkezni.

A kijelző egyrészt egy ívelt panel lesz, ami 120 Hz képfrissítéssel fog rendelkezni, amit már meg is erősítettek hivatalosan is. Az akkumulátor nagysága is ismert, 4800 mAh lesz a kapacitás, a maximális töltési sebesség pedig 67W. A főkameráról is érdemes egy pár szót ejteni, ugyan nem részletezték a típusát, de egy 108 MP-es főkamera fog szerepelni a készülékben, minden bizonnyal az, amit a Samsung gyárt.


Forrás