Bemutatkozott a Honor 9A

A Honor a mai napon bejelentette új okostelefonját, a Honor 9A-t.

A Honor új okostelefonja hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátorral érkezett, így 4G hálózaton akár 33 óra beszélgetési időt, akár 35 óra videolejátszást és akár 37 óra FM rádió hallgatást tesz lehetővé. A karcsú készülékház 9,04 milliméteres, a telefon súlya pedig 185 gramm. Honor 9A tripla kamerarendszerének köszönhetően lenyűgöző felvételeket biztosít.

A 13 MP-es főkamera mellett egy 5 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es mélységérzékelő található. A 120°-os látószög segít abban, hogy az égbolt vagy a természet minél nagyobb részlete megörökíthető legyen. Az előlapi kamera 8 MP-es, a felvételek, alkalmazások és egyéb dokumentumok tárolására 64 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére, mely microSD kártya segítségével 512 GB-ig bővíthető. A Honor 9A Fullview kijelzője 6,3”-es, és 3 GB RAM található benne.

A Honor kínálatának legújabb tagja Android 10 mobil operációs rendszeresen alapul, Huawei App Gallery-vel kiegészülve, ami alkalmazások és szolgáltatások ökoszisztémáját nyújtja a felhasználóknak. A testre szabható és letisztult kezelőfelületről a Magic UI 3.1-es verziója gondoskodik. A Honor 9A hazánkban várhatóan 2020 harmadik negyedévében lesz elérhető.