Bemutatkozott a Honor View 20

írta: Robi

A tavalyi kínai bemutatót követően Európában is debütált a Honor V20, az ázsiai modellhez hasonlóan, ezúttal is egy kis név változtatást eszközöltek.


Mint a Huawei Nova 4, a Honor View 20 is O-kivágású kijelzővel érkezett. A Full HD+ felbontású 6,4 hüvelykes LCD panel 85,7% képernyő/test aranyt nyújt a mobilnak. A készülékben a Huawei Mate 20 szériában is helyet kapó Kirin 980 lapkát találjuk.

Európába a 6/128 GB és 8/256 GB-os memóriakiosztással rendelkező modellek érkeztek, jó hír, hogy itthon is megvásárolható lesz a mindkét változat. A kijelzőben elhelyezett kivágás egy 25 megapixeles kamerát rejteget. A “V” alakú fénytöréssel megspékelt hátlapon pedig egy 48 megapixeles fő kamera található, melyet egy másodlagos TOF (Time of Flight) kamera egészít ki, utóbbi a pontos mélységérzékelésről gondoskodik.

Természetesen a kamerarendszerből ezúttal sem maradtak ki az AI funkciók, illetve kapunk még AIS Super Night Shot módot is, ami az éjszakai fotózásért felelős. Az újdonság egyébként Android 9.0 Pie rendszerrel és Magic UI 2 kezelőfelülettel érkezett, akkumulátora 4000 mAh-s és akár 22,5W-os gyorstöltéssel is tudjuk táplálni.

Egyes országokban már a mai naptól be lehet szerezni a Honor View 20-at, itthon azért még egy picit várni kell rá, de még ebben a negyedévben felkerül a boltok polcaira. A hazai kezdő ára 209.990 Ft lesz, ezért az összegért a 6/128 GB-os variánst tudjuk majd beszerezni.

forrás: honor

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.