Bemutatták az új 2000 nites Samsung kijelzőt

samsung

A dél-koreai vállalat néhány napja bemutatta a legújabb 2000 nites fényerővel rendelkező kijelzőjét, amit okostelefonokba szán. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla és melyik termékben debütálhat először.

A Samsung mindig is élen járt a kijelző fejlesztés terén, gondoljunk csak a Samsung Galaxy S szériában használt kijelzőkre, vagy a hajlítható kijelzős technológiára, de az mellett sem szabad elmenni szó nélkül, hogy az iPhone legjobb készülékeibe is ők gyártják a paneleket.

A tavalyi évben a Samsung Galaxy S22 Ultra készüléknél 1750 nites maximum fényerőt láthattunk (S22+ esetében is) ami az egyik legjobb kijelző volt a piacon.

Ahogyan az várható volt az idei évben új fejlesztéseket mutatott be a cég a 2023-as CES eseményen. Ilyen ezek közül az új, okostelefonokba szánt 2000 nites fényerővel rendelkező panel, ami a cég szerint valósághűbb és gazdagabb színekkel fog rendelkezni.

Arról a bemutatón nem esett szó, hogy melyik készülékekben fog debütálni az új kijelző panel, de ha tippelnünk kellene azt mondanánk, hogy a Samsung Galaxy S23 szériában már találkozni fogunk vele, Így ezek a készülék a legjobb kijelzővel rendelkező mobiltelefonok között fognak helyet kapni.


Forrás