Bevágott kijelzővel jön Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

s8 ultra

Nemrégiben megírtuk nektek, hogy hamarosan érkezhet a legújabb Samsung Galaxy Tab S széria, aminek tagjait a következő év elején mutathatják be. Most a legerősebb készülékről érkeztek információk.

crypto50

A Samsung a tavalyi évben mutatta be a Samsung Galaxy Tab S7 szériát, aminek a következő év elején érkezhet meg a folytatása. Valószínűleg a chip hiány miatt tolódik a megjelenés, így viszont lehetőség van arra, hogy a legújabb Snapdragon 898 dolgozzon a készülékben, ami hatalmas előny lehet a versenytársakkal szemben.

Már több szivárgás érkezett az új készülékről, hiszen megtudhattuk már, hogy milyen hardveres képességekkel és mekkora kijelzővel jöhetnek. Most a sorozat legerősebb tagjáról, a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra készülékről érkeztek hírek, ami egy új fejezetet nyithat a tabletek világában.

samsung

Csak úgy, mint a mobiltelefonoknál az Ultra megnevezés, egyben azt is jelenti, hogy ez lehet az a készülék, amiben minden benne van és ez lesz a legjobb. A pletykák azt mondják, hogy egy hatalmas 14,6 colos QHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzőt kaphat meg, úgy, hogy nem sokkal lesz nagyobb fizikálisan a Samsung Galaxy Tab S7+ készüléknél. Állítólag a legújabb lapkakészlet fog benne dolgozni majd,8GB/128GB és 12GB/512GB-os kivitelben.

Az akkumulátor kapacitása 12.000 mAh-es lesz, amit 45W-os vezetékes töltéssel lehet feltölteni. A hátlapon egy 13MP+5MP duál kamera kaphat helyet, míg az előlapon egy 8MP+5MP-es páros. A legújabb render képek szerint, ahogy az fentebb is látható annak érdekében, hogy nagyobb legyen a kijelző, egy kamerakivágással fogják megoldani azt, hogy tudjanak a felhasználók jó minőségben video chatelni.


Forrás