Bitang jól néz ki az átlátszó hátlapos Red Magic 5G

Átlátszó kütyük évek óta léteznek, még anno a Nintendo GameBoy-ból is volt ilyen kiadás. A Playstation és Xbox kontrollereket is be lehet szerezni átlátszó verzióban és az elmúlt években a mobil piacon is találkozhattunk áttetsző burkolattal rendelkező telefonokkal.


A Nubia vezérigazgatója ma elárulta, hogy a Red Magic 5G-ből is lesz átlátszó verzió, szemléltetésképp rövid videó és egy kép is érkezett a masináról. Fontos leszögezni, hogy a burkolat alatt nem így néz ki az eszköz, a panel és a rajta lévő chipek kevésbé látványosak, amit látni fogunk az egy 3D-s nyomtatással készített felület, ez sokkal menőbb mint az eredeti.

Ez alól kivétel lesz a hűtőventilátor, az valójában a Red Magic 5G része és nem csak impozáns látnivaló. Egy-egy komolyabb játéknál akár 15 ezret is fordul majd percenként ezt a kis ventilátor. Az előzetes tesztek alapján a hőcserélő képességet 30 százalékkal növelték a Red Magic 3s-hez képest. A dombornyomott felületen láthatóak a mobil főbb specifikációi, mint például a Snapdragon 865 processzor, LPDDR5 RAM, Wifi 6, 144 Hz-es képfrissítés és az SA és NSA 5G hálózatok valamint a Dual Mode támogatás. A Nubia Red Magic 5G átlátszó változatáért minden bizonnyal többet fognak kérni mint a hagyományos hátlappal szerelt verziókért.

A Nubia március 12-én érkező újdonsága a legerősebb mobilnak ígérkezik a piacon. A napokban futott egy kört az AnTuTu-nál a készülék és 633 ezer ponttal minden rekordot megdöntött. Azt már tudjuk, hogy a legújabb Qualomm chipset kerül a motorháztető alá, a RAM akár 16 GB is lehet, támogatott az 55 W-os gyorstöltés, a főkamera 64 megapixeles, a rendszer pedig Android 10 lesz. A bemutatóig még van néhány nap, valószínű nem most hallunk utoljára a Red Magic 5G-ről.