Bivalyerős lesz a Sony Xperia XZ4

írta: Robi

Az AnTuTu adatbázisában bukkant fel a Sony hamarosan debütáló csúcsmodellje és elég szemrevaló pontszámmal zárta a benchmark applikáció tesztjét.


Egyenlőre úgy néz ki, hogy a napokon belül kezdődő CES-en nem fogjuk megismerni a Sony év elején érkező csúcsmobilját, mivel a vegasi rendezvényen az XA3 és XA3 Ultra modellekkel fogunk első körben megismerkedni. Az Xperia XZ4 bemutatóját információink szerint a február MWC-re tervezi a gyártó. Ettől függetlenül egyesek már a zsebükben van a készülék prototípusa és szokás szerint ezúttal is tesztelgetik az eszközt, így az AnTuTu-nak köszönhetően meg is tudtunk egy fontos infót a mobilról. Eszerint a Qualcomm nemrég bemutatott csúcsprocesszora kap majd helyet az Xperia XZ4-ben, tehát Snapdragon 855 lapka dübörög majd a zászlóshajóban.

Már eddig is tudtuk, hogy a teljesítmény terén nem lehet a chipre panasz, ezt az XZ4 eredménye is tükrözi mivel 395.721 pontot sikerült neki összeszednie a teszt során. Noha az applikációban név szerint nem jelenik meg a telefon, csak a Sony I8134 láthatjuk egyértelmű lehet, hogy az Xperia XZ4-ről van szó, ugyanis más Sony csúcsmodell érkezésére nem számítunk.

A mobilról egyébként az elmúlt hetekben több infó is kiszivárgott, ezek szerint 21:9-es arányú megjelenítőt birtokol majd, illetve 3,5 mm-es jack csatlakozóval is rendelkezni fog, elődjével ellentétben. A dizájn terén is tapasztalhatunk változásokat, mivel a Sony által használt felső és alsó káva jóval vékonyabb lesz, de sajnos még mindig nem válik meg ettől teljes mértékben a gyártó.

forrás: gsmarena