Black Friday 2019: Néhány oldal ahová holnap mindenképp látogass el

Ha valaki múlt héten lemaradt volna a Black Friday-ról ne essen kétségbe. A legtöbb oldalon, holnap is lesz van ahol nem csak egy, hanem több napon keresztül is, és van ahol még mindig tart.


A karácsonyi vásárlási láz már novemberben kezdetét veszi, a Black Friday remek alkalom lehet arra, hogy családtagjainknak, barátainknak szerezzünk valami ajándékot. Sajnos sok helyen lehet találkozni kamu ajánlatokkal, így a rendelés előtt érdemes gyorsan utánajárni, hogy máshol mennyiért kínálják az adott terméket, erre ott van az Árgép vagy az Árukereső. Van ahol egy adott termék árát szándékosan megemelik a Black Friday előtti hetekben, majd szépen lecsökkentik mintha most kihagyhatatlan akcióban lenne. A pesszimisták szerint a Black Friday egy átverés, ami azért nem teljesen igaz.

Tény, hogy olyan akciók nincsenek, mint az Egyesült Államokban, de azért rengeteg helyen lehet bomba ajánlatokba botlani. Érdemes minél gyorsabbnak lenni, mert – érthető módon – a kereskedők nem halmoznak fel akkora készletet azokból az árucikkekből, amikből a legnagyobb kedvezményt adják. Évről-évre egyre több webáruház tart Black Friday-t, míg korábban csak a nagyokra volt jellemző, már a kisebb webshopok is előszeretettel söprik ki korábbról megmaradt készletük egy részét. Idén gyakorlatilag bármire is legyen szükségünk mindent megtalálunk, ehhez persze több weboldalra is el kell látogatni. Összeszedtük azokat a webshopokat, amiket holnap mindenképp érdemes lesz csekkolni, a következő linkeket mindenképp érdemes elmenteni könyvjelzőbe, vagy csak egyszerűen nyisd meg ezt a cikket és innen is ki tudsz majd indulni.

Holnaptól a következő oldalakon indul a Black Friday:

Már kezdetét vette a Black Friday a következő oldalakon:

Te tudsz egy másik oldalt is ahol már van/lesz Black Friday? Dobj egy e-mailt és megírjuk!