Black Friday: Szerezz Windows 10-et ingyen!

szponzorált tartalom

A hivatalos Black Friday még odébb van, de a GoDeal24.com készült egy kihagyhatatlan akcióval, aminek során ingyen szerezhetsz Windows 10-et. A „Buy 1 Get 1 Free” promóciójuk során minden Office szoftver mellé megkapod a Microsoft operációs rendszerének legújabb verzióját is.

gsmring_webshop_banner

Igen. Jól olvastad, teljesen ingyen lehet most Windows 10-hez jutni, egy feltétel van csupán: vedd meg az Office valamelyik verzióját. A legjobb az egészben, hogy nem kell egy fél vagyont ott hagyni az Office-ért, a 2016-os verziót már 8.160 Forintért megvásárolhatod, ami nem egy nagy összeg eredeti Microsoft termékért. A Windows 10 külön is megvásárolható 50% kedvezménnyel, az Office termékekre pedig 55% kedvezményt kínál a GoDeal24.com.

1-et fizetsz 2-t kapsz!

A Microsoft professzionális irodai csomagja mindenkinek jól jön, legyen szó otthoni vagy céges felhasználásról. Utóbbi esetben mondhatni kötelező is jogtiszta szoftverekkel dolgozni, mert a hatóságok ezt szúrópróbaszerűen szokták ellenőrizni és komoly büntetéseket szoktak kiszabni. Most az Office mellé a Windows-t is megkapod!

50% kedvezmény a Windows 10-re

Ha csak Windows 10-et szeretnél vásárolni, a GoDeal24.com Black Friday Super Sale akció keretén belül ezt is megteheted. Ráadásul most 50% kedvezményt adnak a Windows 10 licenckulcsok árából, ha vásárlás előtt használod a “BF50” kupont.

55% kedvezmény minden másra

A GoDeal24.com Black Friday Super Sale során további ajánlatok is várnak rád, átlagosan 55% kedvezményt kaphatsz a felsorolt termékekre, amennyiben használod a “BF55” kupont a rendelés leadása előtt.

Az akció csak a készlet erejéig él, így érdemes gyorsan átgondolni a dolgot. Valóban minden nagyon jó áron van és az ingyenes Windows 10 promóciót érdemes kihasználni. Ilyen akciók egy ideig biztos nem lesznek.

Kérdésed van? Segítség kell?

A GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden részén vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.