Bomba áron lehet most eredeti Microsoft szoftvereket vásárolni

szponzorált tartalom

Soha nem látott különleges ajánlatokkal indul el a KeysOff.com téli akciója. Ha eredeti Microsoft termék vásárlásán töröd a fejed ne várj tovább, itt a legjobb lehetőség. Mindenki megtalálja a számára szükséges szoftvert, nézz körül és vásárolj még ma.

Cyber Monday, akciós árak

A legnépszerűbb termékek még soha nem voltak ilyen olcsóak a téli akció során. A KeysOff.com megdöbbentően alacsony árakkal rukkolt elő, töltsd le a Windows 10-et vagy a Microsoft Office-t bomba áron. Az akció csak a készlet erejéig él, kuponkódra sincs szükség, ne gondolkozz sokáig mert ilyen áron gyorsan elkapkodják a termékeket.

45% kedvezmény a Windows 10 Home rendszerre

A Windows 10-re mindenkinek szüksége van, legyen szó munkáról, tanulásról vagy játékról. Valószínűleg nem kell senkinek sem bemutatni a Microsoft operációs rendszerét, gyors és biztonságos, továbbá rengeteg konfigurálási lehetőséget ad a felhasználók kezébe. Ha régebbi rendszert használsz a frissítéshez most nem is kell olyan mélyen a zsebedbe nyúlni, a téli akció során 45% kedvezmény jár a Windows 10 Home-ra. Ehhez a vásárlásnál használd a „BFS45” kuponkódot a fizetés előtt.

55% kedvezmény minden másra

A Windows 10 és az Office együtt is megvásárolható, ami remek ajánlat lehet cégek számára, hiszen a hatóságok szigorúan ellenőrzik az eredeti szoftverek használatát. Ha vállalkozásod van érdemes választani valamelyik csomag közül, a KeysOff.com-on minden szoftver 100%-osan jogtiszta. Ahhoz, hogy megkapd az árengedményt, használd a „BFS58” kuponkódot.

A fenti ajánlatokkal rengeteget lehet spórolni, nem tudni, hogy mikor fogy el a készlet, ha nem szeretnél lemaradni vásárolj még ma.

Segítőkész ügyfélszolgálat és Live Chat

Kérdéses van? Elakadtál? A KeysOff.com ügyfélszolgálata készséggel áll a segítségedre. Ha valami nem tiszta küldj nekik egy e-mailt vagy élő csevegésen keresztül tedd fel a kérdéseid.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a KeysOff.com-tól függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@keysoff.com-ra.