Bomba áron lehet most Windows 10-et és Office-t venni

szponzorált tartalom

A Windows 10 dobozos verziójáért még mindig több tízezer forintot elkérnek és a Microsoft Office sem mondható egy olcsó szoftvernek. A GoDeal24.com Valentin napi akciójában azonban több Microsoft terméket is nagyon jó áron be lehet szerezni, a Windows 10 Pro például csak 1960 Ft, ami nem nagy összeg egy eredeti operációs rendszerért. 

Akkor járunk a legjobban ha a csomag ajánlatok közül választunk. Manapság már minden háztartásban van legalább két számítógép, most 3960 Ft-ért kettő darab Windows 10 Pro licencekulcsot is lehet venni, ami nagyon jó vételnek számít. Ha már van eredeti operációs rendszered, érdemes mellé jogtiszta Office irodai szoftvercsomagot is választani, hiszen így a legújabb frissítéseket és hibajavításokat is megkapod, tört verzióknál ez a lehetőség nem játszik. A Valentin nap ugyan egy kicsit még odébb van, de a GoDeal24.com-nál már most megkezdődött, ami csak a készlet erejéig tart. Érdemes gyorsan átgondolni a vásárlást, mert a készletek meglehetően korlátozottak.

Valentin napi ajánlatok – Vásárolj párban, hogy többet takaríts meg!

Féláras ajánlatok – Használd a GG60 kupont és 50% kedvezmény kapsz!

62%-os akcióban Office 2019 és 2016 (használd a GG62 kupont)

További ajánlatok – A legjobb árak munkához és tanuláshoz!

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, nincs szállítási díj. Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert meg szeretnéd vásárolni, akkor érdemes azt minél előbb megtenni.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.