Borsot tört volna a Vivo az Oppo orra alá, de nem jött össze nekik

Az Oppo és a Vivo folyamatosan verseng egymással, pont reggel írtunk róla, hogy két nap múlva mutatják be az Oppo csúcsmobiljaiba szánt 125W-os töltés technológiát, a nagy rivális most beelőzte őket, de nem lehet felhőtlen az örömük.

Jelenleg a 65W-os SuperVOOC 2.0 a leggyorsabb technológia a piacon, ez csak az Oppo Reno Ace, Reno Ace 2, Find X2 és Find X2 Pro mobilokba került bele. Egy jókorát ugorva, ezt duplázza majdnem meg az Oppo az új, 125W-os megoldással. Most a semmiből viszont a Vivo is felbukkant, egész pontosan a cég egyik almárkája az iQOO és előálltak a saját 120W-os technológiájukkal. Mivel az iQOO kimondottan gamer telefonokat készít, szükség is van a minél gyorsabb töltésre, hiszen lényeges tényező, hogy mikor fogható újra hadra a készülék.

A bemutatón elhangzottak alapján 15 perc kell majd két darab 2000 milliamperórás telep feltöltéséhez, ami egyelőre új rekord. Mivel a cég már a sanghaji MWC-n demózta a technológiát, nem is kell olyan sokat várnunk az első ilyen telefonokra. Az első 120W-os vezetékes gyorstöltést támogató iQOO eszköz már a következő hónapban jöhet. A biztonság is fontos tényező, minden ilyen mobilt folyadékhűtéssel is felszerelnek a melegedés elkerülése érdekében.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.